Gezichtsbehandeling

Cenzaa specials

Impressions 60 minuten € 55,00 

De Cenzaa Impressions behandeling is een speciaal ontwikkelde Cenzaa gezichtsbehandeling van 60 minuten  Deze behandeling begint met de East Meets West- analyse. Elke huidzone wordt bij u bekeken. De behandeling wordt aangepast op uw huidzones. Uw ervaart een heerlijk welkomstritueel van Cenzaa, een reiniging, dieptereiniging, epileren van de wenkbrauwen, drukpuntmassage, een masker, afsluitend met een serum en 24 uurs verzorgingscrème. De huid krijgt haar vitaliteit weer terug door de rijke werkstoffen die in de producten zijn verwerkt. Door het gebruik van warme kompressen neemt de huid allen werkstoffen van het voedende serum en masker gemakkelijk op. Na de behandeling voelt u zich ontspannen en heeft de huid weer een frisse en stralend aanzien.

Moments 90 minuten € 75,00

Moments is een behandeling met huidverbeterende effecten. Tijdens deze ontspannende droomreis worden alle zintuigen geprikkeld. Nadat de lifestyle-analyse is uitgevoerd worden er tijdens de behandeling rijke producten met unieke werkstoffen toegepast die uw huid intens zullen voeden. Door hydraterende en heerlijke kruidenoliën in combinatie met Oosterse massagetechnieken kunt u tijdens deze behandeling even heerlijk wegdromen.

Tijdens deze behandeling komen o.a. de volgende stappen aanbod:

East Meets West-analyse, een zijde zachte reiniging, een intensieve diepte reiniging, eventuele onzuiverheden verwijderen, het epileren van de wenkbrauwen, een masker, ontspannende armmassage, drukpunt massage van nek, hals decolleté en gelaat, een power serum en als afsluiting een 24 uurs verzorgingscrème afgestemd op uw huidtype.

Gezichtsbehandelingen

 

De oppepper 30 minuten € 25,50

Een heerlijke oppepper voor de huid, afgestemd op uw huidtype. 

Tijdens deze behandeling wordt uw huid gereinigd, opgevolgd door een intensieve diepte reiniging, om dode huidcellen te verwijderen. Inclusief masker of onzuiverheden verwijderen. Afsluitend met de 24 uurs verzorgingscrème van Cenzaa.

*speciale wensen zoals epileren, waxen of verven, kunnen altijd bijgeboekt worden.

Classy 50 minuten € 45-,

Een uitgebreide en ontspannende behandeling voor de huid, afgestemd op uw huidtype. 

Tijdens deze behandeling krijgt u een huidanalyse, uw huid wordt gereinigd, opgevolgd door een intensieve diepte reiniging. U ervaart een heerlijke gezichtsmassage, inclusief masker en het verwijderen van onzuiverheden of epileren. Uw huid krijgt een extra boost door het power serum van Cenzaa, afsluitend met een 24 uurs verzorgingscrème.

*waxen of verven, kunnen altijd bijgeboekt worden.

Elegant 80 minuten € 65-,

Een doeltreffende en ontspannende behandeling voor de huid, afgestemd op uw huidtype. Tijdens deze behandeling ervaart u de Cenzaa geurreis, krijgt u een uitgebreide huidanalyse en wordt u huid gereinigd, opgevolgd door een intensieve diepte reiniging. U ervaart een heerlijke gezichtsmassage, inclusief masker, het verwijderen onzuiverheden en het epileren van de wenkbrauwen. Uw huid krijgt een extra boost door het power serum van Cenzaa en de 24 uurs verzorgingscrème. Als heerlijke afsluiting van uw gezichtsbehandeling ervaart u het Cenzaa theeritueel.

Deluxe 100 minuten € 85-,

Een doeltreffende en ontspannende behandeling voor de huid, afgestemd op uw huidtype. Tijdens deze behandeling ervaart u de Cenzaa geurreis, krijgt u een uitgebreide huidanalyse. Tijdens de huidanalyse gaan we uw huid “meten” met de moist analyseren. Uw huid wordt gereinigd, opgevolgd door een intensieve diepte reiniging. U ervaart een heerlijke gezichtsmassage & voet-, of handmassage. Deze behandeling is inclusief masker, eventueel het verwijderen onzuiverheden en het epileren van de wenkbrauwen. Uw huid krijgt een extra boost door het power serum van Cenzaa en de 24 uurs verzorgingscrème.

Als heerlijke afsluiting van uw gezichtsbehandeling ervaart u het Cenzaa theeritueel.

Huidverbetering

Acne

Heeft u last van acne? Acne kan behoorlijk vervelend zijn en invloed hebben op uw sociale leven. Ik zou u hier graag mee willen helpen. Kom langs voor een gratis intake en adviesgesprek. Voor meer informatie kunt u met mij telefonisch of per mail contact opnemen. 

Verven

Het verven van uw wimpers of wenkbrauwen is de perfecte manier om ze voller te laten ogen. U heeft namelijk meteen een mooie, sprekende uitstraling. Ook perfect voor hele lichte wenkbrauwhaartjes. 

Wenkbrauwen € 8,50

Wimpers € 10 -,

Wenkbrauwen en wimpers €17-,

Momentz & More                                                                     

Tielsestraat 33 6675 AA Valburg                                                

U kunt mij telefonisch of per mail bereiken.

T: 06-48395952

E: info@momentzmore.nl

Social media

  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon
  • White LinkedIn Icon

KvK: 71731741

Copyright © Momentz & More - 2019 | All rights reserved.

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now