Massages

Geniet van een heerlijke massage bij Momentz & More.

Ervaar de weldaad van ontspannende en stress verminderende massages. In mijn salon maak ik gebruik van warme oliën, waardoor u een nog diepere ontspanning kunt ervaren.

Ontspanning

Ontspanningsmassage 25 minuten € 25-,

Een heerlijke massage, waarbij u zich ontspannen gaat voelen. Tijdens de ontspanningsmassage wordt de aandacht gevestigd op de rug-, schouders- en nekspieren. U voelt uw spieren en het onderhuids bindweefsel losser worden.

Ontspanningsmassage 40 minuten € 30-,

Een heerlijke, stevige massage, waarbij u zich ontspannen gaat voelen. Tijdens de ontspanningsmassage wordt de aandacht gevestigd op de rug-, schouders- en nekspieren. U voelt uw spieren en het onderhuids bindweefsel losser worden.

Ontspanningsmassage 60 minuten €50-,

Een uitgebreide massage, waarbij u zich ontspannen gaat voelen. Tijdens deze ontspanningsmassage wordt de aandacht gevestigd op de rug-, schouders-, nek-, en achterzijde van de beenspieren. U voelt uw spieren en het onderhuids bindweefsel losser worden.

Zwangerschapsmassage € 45-,

Zwangerschapsmassage kan een belangrijke rol spelen bij directe verlichting van veel voorkomende klachten zoals, pijn in de rug en nek, bekkenklachten en bijvoorbeeld vocht vasthouden. Het is een ontspannen en kalmerende massage. 

Cosmetische Shiatsu massage € 30,-

Shiatsu betekend letterlijk vingerdruk. Shiatsu is een drukpuntmassage.

Het is een cosmetische behandeling, waarbij niet therapeutisch gewerkt wordt. Tijdens de Shiatsu gezichtsmassage worden drukpunten geactiveerd op uw hoofd, nek, schouders, eindigend halverwege de armen.

Huidverbetering

Bindweefselmassage kan een pijnlijke behandeling zijn, waar je huid enorm van opknapt. Het effect zie je al snel tijdens een kuurverband. Het is een van de nieuwste beautytrends van de afgelopen tijd. Tijdens deze massage wordt de zuurstoftoevoer, doorbloeding en de huidconditie intensief verbeterd. Bindweefsel massage werkt op de verjonging van de huid. Daarnaast kunnen littekens sterk worden vervaagd.

Bindweefselmassage gelaat en rug € 55-,

Tijdens deze massage wordt uw rug en uw gelaat behandelt.

Bindweefselmassage gelaat € 40-,

Tijdens deze massage is de aandacht gevestigd op uw gelaat.

Bindweefselmassage benen € 40-,

Tijdens deze massage is de aandacht gevestigd op de achterzijde van uw benen. Deze behandeling kan goed in gezet worden om panniculose/cellulite te verminderen. De "deukjes" in de huid worden minder diep.*voor een kuurverband van bindweefselmassage kunt u met mij telefonisch of per mail contact opnemen.

Momentz & More                                                                     

Tielsestraat 33 6675 AA Valburg                                                

U kunt mij telefonisch of per mail bereiken.

T: 06-48395952

E: info@momentzmore.nl

Social media

  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon
  • White LinkedIn Icon

KvK: 71731741

Copyright © Momentz & More - 2019 | All rights reserved.

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now